Manuela Hărăbor si fiul ei, în premieră, la „Destine ca-n filme”

* Marţi, 17 decembrie, de la ora 20.00 la TVR 2

Actriţa Manuela Hărăbor a acceptat, în premieră, o filmare cu fiul ei, Andrei, pentru emisiunea Iulianei Marciuc, „Destine ca-n filme”.  În spatele unei femei superbe, strălucitoare, talentată şi apreciată, Manuela Hărăbor ascunde o mare dramă personală: la doar doi ani, fiul său a fost diagnosticat cu autism. Acum, Andrei a ajuns la vârsta majoratului şi în tot acest timp, Manuela nu a dezarmat, a rămas o mamă devotată, cu multă putere, mândră de orice progres al fiului său. În încercarea sa de a-i ajuta pe aceşti copii să ducă o viaţă normală, Manuela s-a alăturat campaniei „Împreună învingem autismul”.

Cea de-a doua parte a ediţiei din această săptămână de „Destine ca-n filme”  este Florin, care timp de 13 ani a fost prizonierul unei vieţi dominate de dependenţa de droguri. A abandonat şcoala, a fugit de acasă, a furat pentru a-şi procura doza de plăcere şi a pierdut orice urmă de respect din partea celor din jur. Florin a avut şansa de a descoperi Organizaţia Nonguvernamentală FORAD care l-a ajutat, în mod aproape miraculos, să
revină la viaţa de dinainte. Se pare că există o speranţă pentru dependenţii de droguri. Despre această procedură revoluţionară prin care dependenţa mortală faţă de droguri poate fi înlăturată, veţi afla de la domnul Cristian Ene, preşedintele acestei organizaţii. Privind în urmă, cei 13 ani de dependenţă au lăsat urme adânci în sufletul lui Florin, de parcă îi lipseşte o bucată din viaţă, pe care vrea cu îndârjire să o recupereze.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.