Mandinga, in recital la Montreux Jazz Festival, care începe vineri

Trupa Mandinga va cânta la Festivalul de la Montreux, Elveţia, care va avea loc între 5 şi 20 iulie şi va avea invitaţi de marcă precum Prince, Sting şi Leonard Cohen, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

image

„Prezenţa la Montreux Jazz Festival este un pas foarte important pentru noi şi suntem onoraţi să cântăm pe aceeaşi scenă cu nişte legende ale muzicii internaţionale aşa cum sunt Prince, Sting sau Leonard Cohen. Mandinga reuşeşte să demonstreze că este o trupă versatilă, o trupă care iubeşte să facă muzică bună şi să fie mereu alături de fani”, a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Prin proiectul Mandinga Latin Jazz, trupa este implicată în organizarea mai multor evenimente de jazz şi în România, în susţinerea tinerilor artişti prin propria platformă muzicală „JAZZ!avem”. Mandinga a mai cântat alături de mari trupe, precum Buena Vista Social Club, Bamboleo, Arturo Sandoval, Manolito Simone, Mercado Negro, unii dintre cei mai cunoscuţi artişti latin jazz şi salsa din lume.

Cea de-a 47-a ediţie a Festivalului de Jazz de la Montreux (Elveţia) va beneficia de prezenţa unei veritabile pleiade de legende din industria muzicală, precum (……)

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.