Iuliana Tudor, Zoli Toth şi copiii lor, primii invitaţi la Dimineaţa Zurli

Dimineaţa Zurli, programul dedicat întregii familii difuzat sâmbăta, de la 9.30, la TVR 1 şi online, pe TVR+, începe cu două vedete îndrăgite de public: Iuliana Tudor şi Zoli Toth sunt primii care-şi însoţesc copiii la întâlnirea cu Gaşca Zurli de la TVR. Iuliana vine împreună cu Tudor, băieţelul ei de 2 ani şi jumătate, iar pe Zoli l-a adus Tia, fetiţa lui cea mare. Tia are 4 ani şi a lasat-o acasă pe Patricia, surioara ei de 2 anişori.

image

Iulina şi Tudor s-au întâlnit pentru prima dată cu Gaşca Zurli. Aşa că, în prima ediţie a emisiunii de la TVR 1, Tudor face o pasiune pentru… flacoanele cu acuarelă din platou şi pentru trotineta lui Truli. Deşi Iuliana a avertizat de la început echipa emisiunii că Tudor nu are răbdare şi s-ar putea să nu reziste mai mult de 5 minute, băieţelul va fi alături de telespectatorii TVR 1 pe tot parcursul programului.

image

Fanii Iulianei se vor bucura să o vadă, ca de obicei, implicându-se cu totul în cântece, dansuri, învaţând chiar coregrafia piesei „Am o căsuţă mică”, astfel că nu e de mirare că, la sfârşitul emisiunii, vedeta TVR mărturiseşte că nu s-a mai distrat atât de bine de multă vreme. „Copilul din ea şi-a cerut drepturile şi, cât a stat la Dimineaţa Zurli, Iuliana Tudor a fost un copil mare şi frumos”, spune Mirela Retegan, alias „Tanti Prezentatoarea” din Gaşca Zurli şi, totodată, realizatoarea proiectului.

image

Zoli Toth va surprinde telespectatorii cu câtă seriozitate îşi asumă rolul de tătic însoţitor al „prinţesei” lui. Tia este personajul principal al întâlnirii, iar Zoli îşi foloseşte toată răbdarea şi talentul să o liniştească atunci când fetiţa se sperie de iminenta sosire a vrăjitoarei Tura Vura… La Dimineaţa Zurli, Zoli le mărturiseşte telespectatorilor că este bărbatul cu… cinci fete în casă! Ioana – soţia lui, Tia şi Patricia, cele două fiice, sunt cele care asigură „permanenţa”, iar mama şi soacra completează peisajul, atunci când se nimeresc în Bucureşti în acelaşi timp. Zoli nu pare să fie deloc deranjat de acest lucru, ba dimpotrivă, este fericit că e iubit… x5.

image

Tot la Dimineaţa Zurli din 6 iulie, Iuliana Tudor şi Zoli Toth îşi pun semnatura pe tabloul făcut de copiii lor, tablou pe care îl vor expune într-o licitaţie organizată la toamnă pentru susţinerea campaniei „Desenează un Zâmbet”, ce îşi propune să înveselească zilele copiilor internaţi la Spitalul Fundeni din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.