Madonna a parasit Romania, dar e posibil sa revina la Bucuresti

Madonna a parasit sambata Romania, cu ochelarii pe nas, cu aceeasi sapca trasa pe ochi, insotita de iubit, de copii si de nelipsitii bodyguarzi. Pentru ea urmeaza o noua destinatie, un nou concert in aceasta seara – in Bulgaria.

Dupa cinci zile petrecute la Bucuresti, Madonna a parasit hotelul Radisson SAS (fostul Hotel Bucuresti de pe Calea Victoriei) in dupa-amiaza zilei de sambata, la ora 14.10, plecand spre aeroportul Baneasa in aceleasi masini blindate. Dupa numai o jumatate de ora de zbor, a ajuns la Sofia si a mers direct la stadion pentru repetitii.

Pastrand aceeasi distanta fata de public, dar si fata de presa, celebra cantareata a ramas si astazi in hotel pana in momentul plecarii. S-a trezit mai tarziu, si-a luat portia de exercitii la sala de forta, bucatarul personal i-a pregatit dejunul, dupa care a urcat in camera. Unul dintre reporterii Pro TV a surprins-o urcand in lift, cu un castravete in mana.

Cu toate ca a fost huiduita, iar concertul ei nu a fost reusit, pesemne ca diva s-a simtit confortabil in Romania. Si pentru ca nu e in siguranta nici in Bulgaria, dar nici in Israel (ultima destinatie a turneului), exista posibilitatea ca Madonna sa se intoarca la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.