Madonna a fost in mare pericol pe aeroportul Baneasa


Sosirea Madonnei la Bucuresti s-ar fi putut transforma intr-o tragedie, anunta Cancan. Diva a fost in pericol de moarte, aseara, la aterizarea pe Aeroportul Baneasa, dupa ce scara mobila folosita pentru debarcarea pasagerilor a fost la un pas de a intra in aeronava Gulfstream in care se afla Madonna.

Incidentul care ar fi cutremurat o lume intreaga a fost evitat in ultimul moment. „Stai, stai, opreste!!”, a strigat disperat prin stastia de emisie-receptie unul dintre cei insarcinati cu problemele tehnice ale aeroportului catre cel care manevra scara mobila. Acesta a reusit sa opreasca exact in ultimul moment si sa evite impactul cu aripa stanga a aeronavei, ceea ce ar fi putut provoca o explozie a avionului.

Madonna a sosit la Bucuresti insotita de iubitul sau, Jesus Luz, si de doi dintre copiii ei, Mercy si Lourdes. Vedeta a fost preluata de la scara avionului de o coloana de masini blindate, care s-a indreptat spre hotelul Radisson SAS, acolo unde este cazata, drumul pana la hotel fiind parcurs fara antemergator, deoarece diva a refuzat escorta politiei.

Paparazzii Cancan au fotografiat-o pe Madonna din trei unghiuri diferite la coborarea din avion, fiind prezenti pe tot traseul. Cu toate ca pe drumul de la aeroport pana la hotel s-au aflat si fotografi ai unor prestigioase publicatii internationale, paparazzii Cancan au au realizat poze exclusive, reusind s-o surprinda si pe Lourdes care se afla intr-una din masini, insotita de cei doi bodyguarzii ex-Mossad ai Madonnei.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.