Denis Stefan, Pavel Bartos si Costel Constantin formeaza clubul ofiterilor in „Aniela”


Denis Stefan, Pavel Bartos si Costel Constantin formeaza impreuna cu Mihai Petre si Bogdan Albulescu clubul ofiterilor Regimentului IV Rosiori- regimentul principesei Maria, in “Aniela”.
Denis Stefan ii va da viata ofiterului Socrate Piscupescu – un barbat hotarit sa-si dedice toata viata armatei dupa ce a suferit o mare pierdere, este cel mai bun ofiter din regimentul lui si un calaret desavirsit.

Este un personaj foarte diferit de cele pe care le-am facut pina acum, este un barbat care traieste o drama unei iubiri pierdute pentru totdeuna. Singurele lui momente in care isi gaseste linistea sunt cele in care se refugiaza in cariera lui de ofiter, pe care o face la cel mai inalt nivel.”, spune Denis Stefan.

Pavel Bartos il va interpreta pe Janos Ionescu Bartok- un tinar sarmant si cuceritor, care nu si-a dorit niciodata sa fie ofiter, dar ii place la nebunie uniforma pe care o poarta pentru ca ii asigura succesul la femei:

La fel cum nici personajul meu nu si-a dorit sa fie ofiter, eu am fugit de armata, de uniforma militareasca, dar acum sunt foarte bucuros si mindru de aceasta uniforma. Interpretez un ofiter al Regimentului IV Rosiori, care era regimentul Principesei Maria, cel mai invidiat regiment al armatei române.

Fiind intr-un anume regiment, noi trebuie sa fim superbi, asa ca am facut multe antrenamente pe cai, pe care o sa le facem pe toata durata proiectului. Am facut scrima in facultate cu fostul antrenor al lotului olimpic, la Cluj, si asta m-a ajutat foarte mult. A trebuit sa imi reamintesc pozitiile din antrenamentele de sabie si scrima, dar a fost destul de usor. Iar la lectiile de dans eu am fost in avantaj, deoarece aveam pregatirea facuta deja de cind am participat la emisiunea “Dansez pentru tine”, marturiseste Pavel.

Costel Constantin va fi Decebal Ciucurescu- colonel al Garzii Regale, care s-a remarcat in Razboiul de Independenta:

Acest personaj a existat ca atare, este vorba despre comandantul Regimentului IV Rosiori, intr-una dintre cele mai infloritoare perioade din istoria României, o epoca superba. Atunci armata era foarte stimata, tinerii isi doreau sa ajunga acolo, deoarece era consierata activitatea de top a României, era o chestie de prestigiu sa ajungi in armata.

Rolul este foarte interesant si incitant pentru mine ca actor, il descopar incet incet. De asemenea, imi place atmosfera de pe platouri, m-am trezit in mijlocul unui colectiv de actori pe care ii cunosc in mare parte si in combinatie cu aceasta echipa minunata, s-a creat o atmosfera de familie, ma simt ca acasa”, spune actorul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.