Mama lui Doru Antonesi a crezut ca “Romanii au talent” este o continuare a rubricii “Politicienii au talent”

• Duminica seara, show-ul “Land of Jokes” revine la Pro Tv de la ora 20.45.

 

 

Gasca vesela continua aventurile pe taramul umorului, iar avanpremiera concursului “Romanii au talent”, lansata sezonul trecut prin rubrica “Politicienii au talent”, face din nou haz de abilitatile nestiute ale conducatorilor.

 

In prima editie, juriul format din Emil Constantinescu (Doru Antonesi), Bianca lui Bote (Paula Chirila) si Ion Iliescu (Cristian Gretcu), secondat de prezentatorii Flo (Silviu Petcu) si Mircea Geoana (Bogdan Cotlet), in sfarsit acceptat in emisiune, va privi cu ochi critic performantele politicienilor. Primii care deschid noul sezon sunt Romica Ponta (Doru Parcalabu) si Crin Palade (Cosmin Selesi), ce-si vor etala talentele ascunse.

Si pentru ca sezonul trecut zambetele au fost asigurate si de evolutiile haioase ale politicienilor, umoristii de la ”Land of Jokes” recunosc ca show-ul trebuie sa mearga mai departe:

Daca tot am lansat avanpremiera celui mai tare concurs, ne-am gandit sa facem o concurenta serioasa emisiunii de vineri seara “Romanii au talent”, ca sa vedem cine-s mai talentati: politicienii sau restul romanilor”, recunoaste Silviu Petcu.

La randul lui, Doru Antonesi povesteste amuzat ca mama sa a urmarit cu sufletul la gura competitia ”Romanii au talent”, dupa care i-a telefonat si l-a avertizat ca rubrica de la ”Land of Jokes” – ”Politicienii au talent” – a fost transformata la Pro Tv intr-un adevarat show.

One thought on “Mama lui Doru Antonesi a crezut ca “Romanii au talent” este o continuare a rubricii “Politicienii au talent”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.