Cristina Bondoc si Alina Dinca in duet la „Romanii au talent”

Dupa o prima editie cu audienţe record şi cu oameni talentaţi care au impresionat publicul si juriul, vineri seara ProTv a difuzat cea de-a doua ediţie a emisiunii “Românii au talent”.

Conform site-ului romaniiautalent.protv.ro, unul dintre momentele de varf ale editiei din 25 februarie a fost piesa interpretata in duet, cu sensibilitate, de Cristina Bondoc si Alina Dinca, moment care a facut-o pe Andra sa lacrimeze. Cele doua fete sunt prietene de opt ani, dar este prima oara cand au cantat impreuna, pregatind un moment special pentru aceasta emisiune. Fetele au marturisit ca nu se asteptau la o asemenea reactie din partea publicului sau a juriului, pentru ca de cele mai multe ori s-au lovit de tot felul de prejudecati legate de felul in care arata. “Am simtit ca la inceput publicul a fost sceptic. Prima impresie conteaza, dar ne bucuram ca am reusit sa le demonstram contrariul”, au spus ele.

 

 

Vezi mai multe pe Romanii au talent

 

Mihail Alexandru Camarascu a surprins cu vocea lui. Un avocat de 59 de ani din Bucuresti, care a venit la “Romanii au talent” pentru a-si implini un vis: acela de a canta opera. In tinerete a incercat sa urmeze Conservatorul, dar a fost respins la proba eliminatorie: “Pentru mine atunci s-a frant un destin, pentru ca asta mi-as fi dorit sa fac”.


Vezi mai multe pe Romanii au talent

 

Luca Valentin, de 24 de ani din Brasov, pasionat de “flair”, o disciplina ce presupune jonglerii cu sticle si pahare. Valentin a renuntat la serviciu in urma cu 3 ani pentru a-si dedica timpul acestei pasiuni. A investit foarte mult in carti si trainninguri pentru a deveni tot mai bun in ceea ce face.

Szep Bernadette din Miercurea Ciuc – a venit la “Romanii au talent” alaturi de Vanda, un golden retriever de 3 ani. Numarul de dresaj a uimit publicul, dar si juriul.


Vezi mai multe pe Romanii au talent

 

Trupa Balance (Dan si Constantin) – doi fosti gimnasti de performanta, care au fost nevoiti sa isi incheie cariera in urma cu 7 ani din cauza unor probleme de sanatate. Cei doi nu au renuntat, ci s-au orientat catre acrobatiile de genul “maini in maini” , gen pe care au incercat sa il promoveze si in Romania, dar fara succes, pentru ca, dupa cum spun ei, s-au lovit numai de usi inchise.

One thought on “Cristina Bondoc si Alina Dinca in duet la „Romanii au talent”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.