“M-a facut mama artist” incepe azi la Prima TV

Pe 22 martie, Prima TV lanseaza emisiunea care merge dincolo de scena si prezinta povestea din spatele unui artist in devenire. “M-a facut mama artist” este primul show in care mamele au un rol important in devenirea artistica a copiilor. Drumul tinerilor catre celebritate va fi deschis cu sprijinul mamelor lor.

“M-a facut mama artist” este un format 100% romanesc, care se dezvolta in pararel si in SUA, unul dintre sustinatorii emisiunii fiind Scooter Braun, impresarul si cel care l-a descoperit si lansat pe celebrul cântaret Justin Bieber.

In cadrul showului vor participa 11 tineri care isi doresc o cariera muzicala, iar prestatiile lor vor fi apreciate de un juriu, din care fac parte Corina Bud, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu si ConnectR. Vedetele vor da note si vor trimite la baraj concurentii clasati pe ultimele doua locuri. Barajul va avea loc la inceputul editiei urmatoare, dar decizia cruciala – cine ramane in joc si cine pleaca – va fi luata de catre mame.

De pregatirea muzicala a celor 11 tineri se va ocupa Alexandra Ungureanu. Concurentii si mamele lor vor locui in cantonamente separate si nu vor putea comunica intre ei decat in anumite momente.

Premiul final al emisiunii va fi o investitie directa in cariera tanarului câstigator, care va primi o bursa la Berklee College of Music, unul dintre cele mai importante colegii de muzica din Statele Unite. Aceasta experienta ii va putea propulsa cariera artistica si pe plan international. De asemenea, marele castigator se va intâlni in Statele Unite cu Justin Bieber si cu echipa lui, condusa de impresarul Scooter Braun.

Andreea Raicu intra din nou in lumina reflectoarelor in calitate de gazda a emisiunii, iar Dan Fintescu in calitate de co-prezentator.

Primul episod „M-a facut mama artist” prezinta preselectiile organizate in orasele care reprezinta provinciile istorice: Iasi pentru Moldova, Cluj pentru Transilvania si Bucuresti pentru Muntenia. Gazdele showului, Andreea Raicu si Dan Fintescu, au avut de parcurs un adevarat maraton muzical, la preselectii prezentandu-se sute de concurenti care cred in vocea si in talentul lor, unii cu temei, altii fara motiv…

Ii puteti cunoaste pe cei 11 concurenti, dar si pe mamele lor – in prima editie „M-a facut mama artist”, joi, 22 martie, de la ora 20.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.