Luc Besson isi plimba cainele impreuna cu vecinul sau, Nicolas Sarkozy

Pe Luc Besson, regizorul filmului de actiune “Nikita” ( la Pro Cinema sambata, 12 noiembrie, de la ora 22.00), prefatat de Cristian Tudor Popescu in cadrul emisiunii “CineTePrinde”, il leaga o veche prietenie de presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy.

Dupa cum se stie, Luc Besson l-a rugat pe Sarkozy sa-i fie cavaler de onoare in momentul cand s-a casatorit cu Virginie Silla, in 2004, insa prietenia dintre cei doi este mult mai veche.

“Sarkozy a fost vecinul meu ani de zile, atunci cand locuiam in afara Parisului”, explica Luc Besson. “Eu aveam un catel, el, la fel si in fiecare seara ieseam impreuna sa ne plimbam cainii”.
Mare i-a fost surpriza lui Luc Besson, usor desprins de tot ceea ce inseamna chestiuni politice, atunci cand a constatat ca vecinul sau – cu care discuta, printre altele, despre cum e mai bine sa ingrijesti un caine – a ajuns liderul Frantei.
Da, a fost foarte ciudat”, spune Besson, “sa constat dintr-o data ca are mai multa barbatie in el decat mi-am inchipuit”, a adaugat regizorul intr-un stil familiar si nereproductibil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.