Luana Ibacka si povestea orasului Sulina

• Duminica, 16 octombrie, “Cunoaste, Viseaza, Iubeste!”, ora 11.30 la Prima TV

In acest sezon al emisiunii “Cunoaste, Viseaza, Iubeste!”, de la Prima TV, Luana Ibacka a prezentat 10 orase din Romania, situate de-a lungul Dunarii. Duminica, 16 octombrie, vedeta Prima TV, va arata imagini de la Sulina, oraselul cel mai plin de legende, culturi, etnii si comori.

La capatul drumului de 2.860 de kilometri al Dunarii, de la muntii Padurea Neagra din Germania pana la tarmul romanesc al Marii Negre, se intinde un adevarat paradis al naturii. De-a lungul timpului, aluviunile aduse de fluviu au largit Delta, transformand-o intr-o retea de lacuri si canale, paduri, pasuni si dune de nisip. Alaturi de primarul orasului Sulina, va invit sa descoperiti experiente unice oferite de istoria acestui loc”, spune Luana – cele patru faruri, cimitirul maritim, plaja salbatica, biroul lui Jean Bart si intalnirea cu un fotograf uimitor, care vede doar cu un ochi si are un handicap la mana dreapta.

In cea de-a doua parte a emisiunii il veti cunoaste pe Cristian Margarit, administratorul unui blog despre nutritie si sport, care are o bogata experienta in combinarea unor exercitii fizice cu suplimente nutritive. Cristian a scos in parcuri sute de persoane care iubesc miscarea si care au reusit sa transmita prin dinamica unor sedinte de zumba, aero-dance, kangoo jumps si spining, dorinta de a face sport.

La finalul editie, Luana propune un material despre sanatate, despre metoda cea mai blanda folosita de medicii care au ales homeopatia ca tratament si care se bazeaza pe un profil corect al pacientului.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.