Loredana şi-a şocat fanii. Cum a apărut în public VIDEO

Loredana a găsit cea mai originală metodă de a-și promova concertul Agurida XX, de pe 11 aprilie, de la Sala Palatului.

Aceasta a atras atenția fanilor cu o postare inedită: pare că aleargă complet goală în parc. Îmbrăcată într-o bustieră de culoarea pielii și o pereche de colanți în același ton, Loredana își face apariția pe aleea unui parc, în alergare.

Apoi, spre surprinderea fanilor, face o săritură demnă de o atletă. Până nu s-a apropiat de camera de filmat, vedeta părea că este complet goală în public.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on

“Să sari peste orice obstacol cu zâmbetul pe buze și să cazi întotdeauna în picioare”. #AguridaXX #11Aprilie #SalaPalatului” – este mesajul care însoțește clipul postat de Loredana.

LOREDANA interpretează un personaj carismatic, o divă enigmatică, într-un concert/musical postmodern, călătorind prin timp și spațiu, prin genuri muzicale diverse, interpretând cântece nemuritoare într-o manieră personală. Petrecerea AGURIDA 20  vă va proiecta într-o lume suprarealistă, într-un un etno rave rock party – un festival al luminilor, o celebrare a ciclului vieții și un drum pe cărările imaginației şi ale dragostei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.