Ana Maria Gheorghe, vacanta in insula Capri

Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii meteo de ACASA, a petrecut o vacanta de vis, alaturi de familie, in Insula Capri de la Marea Tireniana.

Pe insula din Golful Napoli, Ana Maria a avut parte de un concediu linistit, de soare din plin si de bai in mare.

Capri este singura dintre multele insule din zona Golfului Napoli care nu a aparut in urma activitatii vulcanice, ci prin ruperea unei portiuni de uscat din peninsula Sorrento.

Capri sau Insula Albastra are o suprafata de aproximativ 10 km patrati si seamana cu un colt de paradis”, spune Ana Maria, care si-a facut lectiile despre locul unde urma sa petreaca sapte zile de relexare, inainte de a pleca in vacanta.

Vacanta alaturi de cei dragi a fost pentru prezentatoare un bun prilej de reincarcare a bateriilor. “Cred ca nimic nu se compara cu linistea pe care ti-o ofera vacanta in familie .

Capri este o destinatie per
fecta pentru o vacanta linistita, este foarta multa verdeata, seara e chiar racoare iar pe zi e perfect pentru stat la soare, la piscina sau pe mare cu barca”, spune Ana Maria, care a fost vrajita si de frumusetile insulei, dar si de atmosfera tipic italiana.

In fermecatoarea piateta din oras sunt multe mici magazine, unde poti gasi incaltaminte din piele care iti este facuta pe loc, si restaurante mici, dar foarte primitoare. Nu am rezistat si am facut si ceva cumparaturi”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.