Lord Of The Dance la Bucuresti

Intr-un mesaj transmis publicului din Romania, Michael Flatley se arata nerabdator sa soseasca pentru a doua oara in Bucuresti, despre care spune ca este un oras in care istoria si traditia se impletesc intr-un mod cu totul si cu totul uimitor, informeaza Party TV.

Dupa succesul pe care Lord Of The Dance l-a avut acum 2 ani in Bucuresti, irlandezii sosesc din nou in tara noastra pentru un spectacol de poveste, atat la propriu cat si la figurat. Spectacolul prezinta zeci de dansatori ce poarta costume colorate si aduc in scena lupta dintre Bine si Rau.

Folclorul irlandez este cel care sta la baza acestei povesti si aduce impreuna limbajul universal al dansului, muzica, luminile si efectele pirotehnice, pentru o aventura magica, marca Lord Of The Dance.

“Cand vine vorba despre Bucuresti, intotdeauna exista o umbra de emotie. Un oras cufundat in istorie si traditie. Sunt absolut incantat si onorat ca am fost din nou invitati la Bucuresti, dupa succesul din 2008. Este o sansa foarte buna pentru a perfectiona relatia de prietenie pe care o avem”, afirma creatorul spectacolului, in scrisoarea transmisa publicului din Romania.

Acesta se arata bucuros ca poate vizita fiecare tara si ca poate sa descopere comorile fiecareia dintre ele. “Fiecare este diferita, chiar daca impart aceleasi granite, niciuna nu seamana cu cealalta. Este o placere de necrezut sa poti experimenta tot ce are o tara mai frumos de oferit, o cultura noua, traditii vechi si frumoase.”

Citeste totul aici

2 thoughts on “Lord Of The Dance la Bucuresti

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.