Liza Sabău va fi reporterul TVR în „Fabrica de staruri”

Marius Vizante prezinta Fabrica de staruri, sâmbătă, 24 martie, de la ora 21.25, la TVR 1

 

Daca in prima ediţie, telespectatorii au făcut cunoştinţă cu juriul şi concurenţii „Fabricii de staruri”, din a doua editie, lucrurile devin mult mai serioase: după ce tinerii vor urca pe scenă şi vor interpreta câte o melodie recomandată de profesorii de canto, juriul va face patru nominalizări pentru părăsirea casei. Dintre cele patru nominalizări făcute, un concurent va fi salvat de profesorii din casă prin intermediul directorului academiei, Tatiana Cerga. Un al doilea concurent va fi salvat de colegi, concurenţi şi ei. Dintre cei doi nominalizaţi rămaşi, publicul va decide prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp) cine va părăsi „Fabrica de staruri” peste o săptămână.

Dacă până mai ieri se visau deja vedete, concurenţii au aflat, în prima săptămână de când sunt cantonaţi în casă, că mai au mult de muncit până să ajungă acolo. Drumul presupune multe ore de chin, de repetiţii, de muncă, multă răbdare, pasiune şi dorinţă de a fi, într-adevăr, cel mai bun.

Cei 16 tineri intraţi în Academia Fabrica de staruri au dat piept deja cu primele greutăţi. Au început lecţiile de canto şi, după ce li s-au ales piesele cu care îşi doresc

să impresioneze publicul şi juriul în ediţia de duminică seară, au trecut la vocalize şi repetiţii. Şi chiar dacă melodiile sunt alese în aşa fel încât să se potrivească vocii fiecărui concurent, aspiranţii la titlul de „star” au fost nevoiţi să le repete de nenumărate ori, până când profesorii lor de canto s-au declarat mulţumiţi.

Neavând acces la telefon, internet ori alt mijloc de comunicare cu exteriorul, tinerii petrec foarte mult timp împreună, încep să-şi facă unul altuia confesiuni, au preferinţe printre colegii cu care împart casa. În urma recomandărilor directoarei academiei, Tatiana Cerga, de a alege un şef al casei, Andrei Bănică a ocupat acest „job”, fiind votat de majoritatea colegilor lui. Andrei Ilieş – concurentul care a uitat versurile melodiei in prima etapa a showului – continuă să dezamăgească. Nu reuşeşte să se concentreze, are probleme vocale, de ritm şi de aceea pregătirea lui pentru show-ul de duminică se desfăşoară cu mare greutate. Alina Cărpineanu i s-a destăinuit Doinei Spătaru că a fost somată de prietenul ei să aleagă între el şi participarea la „Fabrica de staruri”, iar faptul că este prezentă în casă dovedeşte decizia ei.

16 tineri din România şi Republica Moldova au fost selectaţi să intre în Fabrica de staruri: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragoş, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din România, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina şi Andrei din Republica Moldova. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

 

• Din această săptămână, Liza Sabău i se alătură lui Nicu Timofti pentru a prezenta noutăţile din Fabrica de staruri

Liza Sabău va fi din această săptămână reporterul special al TVR în casa Fabrica de staruri. Cu ajutorul Lizei, telespectatorii TVR 1 şi TVR 2 vor putea vedea cele mai interesante şi emoţionante momente prin care trec concurenţii.

Îmi doresc să-i cunosc pe participanţi, să fiu cât mai apropiată de ei şi astfel să le pot povesti telespectatorilor cât mai multe lucruri prin care trec în fiecare zi concurenţii „Fabricii de staruri”.”

Veselă, glumeaţă, sinceră şi ambiţioasă, Liza lucrează de peste 5 ani în TVR, printre cele mai importante proiecte în care a fost implicată numărându-se Coolmea Distractiei, Maniacii, Lozul cel Mare, ÎnTrecerea Anilor. A mai avut experienţe interesante in calitate de colaborator la evenimente speciale precum Cerbul de Aur, Festivalul Callatis, Festivalul Mamaia, Eurovision.

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Hyperion şi vorbeşte fluent engleza şi portugheza. Să vedem cum se va descurca să se înţeleagă cu concurenţii de-o parte şi de alta a Prutului.

Printre altele, Liza şi cântă, dar a preferat să fie reporterul special al TVR în acest proiect, decât să intre în Casa de la Chişinău în calitate de concurent al Fabricii de staruri. „Deşi mi-aş fi dorit să fiu concurent la „Fabrica de staruri”, pentru că îmi place mult să cânt, am pus în balanţă şi voi fi în casă cu o altă misiune. Mă bucur că am ocazia să lucrez la acest proiect” (Liza Sabău).

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.