Liviu Vârciu, executat silit

• Luni, 19 martie, de la 17.45, Loredana şi Dragoş Chircu lansează piesa „Ochii din vis” la „Happy Hour”

Mult aşteptata colaborare dintre Loredana şi Dragoş Chircu, „Îngeraşul” din echipa ei de la „Vocea României”, s-a materializat de curând într-o frumoasă baladă de dragoste, „Ochii din vis”. Piesa va fi lansată în direct la „Happy Hour”, luni, 19 martie, de la 17.45.

„Premiera piesei va fi la „Happy Hour”, iar în curând vom filma şi clipul piesei”, a mărturisit Loredana. Cântecul, scris iniţial în engleză, a fost compus şi produs alături de Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn. „Pentru versurile în limba română am colaborat cu Liliana Ştefan”, a mai spus Loredana.

Piesa Loredanei şi a lui Dragoş Chircu va fi acompaniată în ediţia din 19 martie a emisiunii de o farsă… cu cântec, marca „Happy Hour”. Tatăl lui Liviu Vârciu demonstrează că face casă bună cu Măruţă, iar cei doi complotează pentru a-l face pe Liviu să creadă că este executat silit din apartamentul situat in Dristor. Lucrurile se precipită atât de mult, încât mama lui Liviu, disperată ca va rămâne pe drumuri, începe să-şi sune rudele pentru a-şi găsi acoperiş deasupra capului. Cum reacţionează Liviu Vârciu în faţa pericolului de a-şi pierde apartamentul şi cât întinde Măruţă coarda – luni, la „Happy Hour”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.