„Fabrica de staruri”: Concurentul Andrei Ilieş a uitat versurile melodiei pe care o interpreta

• Sâmbătă, 17 martie, TVR 1 şi Prime TV au transmis în direct primul show „Fabrica de staruri”

Emoţiile puternice şi-au spus cuvântul la primul show „Fabrica de staruri” transmis în direct de TVR 1 şi Prime TV sâmbătă seară. Andrei Ilieş, unul dintre cei şaisprezece concurenţi care au urcat pe scena, a uitat versurile melodiei pe care o interpreta, „Breathe”. N-a reuşit să continue piesa nici cu „la, la, la”, chiar dacă şi prezentatorul show-ului, Marius Vizante, i-a sărit în ajutor.

Andrei Gheorghe, unul dintre cei trei membri ai juriului, a calificat momentul „inadmisibil”, chiar dacă a fost vorba despre primul spectacol în direct al concurentului Andrei Ilieş. De asemenea, a recomandat tuturor concurenţilor să îşi aleagă melodii care să îi pună în valoare (nu doar ceea ce le place lor să asculte) şi pe care să fie în stare să le cânte. „E muzică ceea faceţi aici, nu e comedy. Cântaţi pentru public, nu pentru juriu!”, şi-a încheiat Andrei primele sugestii pentru concurenţii „Fabricii de staruri”.

Nicu Alifantis, şi el membru al juriului, a continuat, spunând că este foarte curios cum se va pregăti Andrei Ilieş şi ce va face săptămâna viitoare pentru a-şi „repara greşeala”. De altfel, primul show în direct „Fabrica de staruri” a fost doar prilej de a-i cunoaşte pe cei 16 concurenţi, de săptămâna viitoare, atât juriul, cât şi telespectatorii urmând să decidă care dintre concurenţi merg mai departe. În fiecare show live de la sfârşitul săptămânii, câte un concurent va părăsi „Fabrica de staruri”.

Natalia Gordienco, cea de-a treia membră a juriului, a anunţat că numele ei de scenă va fi de acum înainte Natalie Toma şi că săptămâna viitoare va prezenta în premieră telespectatorilor TVR 1 şi Prime TV cel mai recent videoclip al său.

Tot la capitolul premieră a fost anunţat şi faptul că fiul noului preşedinte al Republicii Moldova (Nicolae Timofti) este unul dintre prezentatorii proiectului „Fabrica de staruri”, Nicu Timofti fiind cel care a făcut un tur filmat al casei în care vor locui concurenţii timp de trei luni.

Amna, interpreta invitată să susţină un recital, a pregătit şi o surpriză publicului şi telespectatorilor, astfel că în finalul spectacolului ea a interpretat împreună cu concurenta Maria Zaharia o melodie din repertoriul propriu.

Marius Vizante, prezentatorul show-ului, a declarat că nu a fost niciodată atât de elegant ca în seara premierei: „Poate doar la nunta mea…”, a completat actorul, sugerând că nu e prea uşor pe scenă încorsetat fiind cu papion la gât.

16 tineri din România şi Republica Moldova au fost selectaţi să intre în concurs: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragoş, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din România, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina şi Andrei din Republica Moldova. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.