LIVE VIDEO Nuntă regală în Marea Britanie. Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au căsătorit

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au spus „da” în faţa lui Dumnezeu, a membrilor familiilor, a invitaţilor şi a milioane de telespectatori din întreaga lume. Ei au primit titlul de duce şi ducesă de Sussex.

Printre invitaţii care au asistat la ceremonia de la Capela St. George a Castelului Windsor se numără Elton John, James Blunt, Oprah Winfrey, Amal şi George Clooney, Victoria şi David Beckham.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit astăzi, la Windsor. Ceremonia religioasă a avut loc la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor, unde prinţul Harry a fost botezat. Prinţii George şi Charlotte au făcut parte din alaiul miresei, care a fost condusă la altar de prinţul Charles, potrivit digi24.ro.

Clare Waight Keller este creatoarea rochiei miresei. Waight Keller a devenit anul trecut prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy. Voalul este prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost oferită lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a. Podoaba este englezească şi a fost realizată în 1932, alături de o broşă din 1893, potrivit Kensington Palace.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.