LIVE: O seară cu Marcel Iureş la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City

„O seară cu Marcel Iureş”este un eveniment live – prezentat în Premieră la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City în Bucureşti, în data de 16 septembrie 2017, ora 18.00 – care oferă publicului roman ocazia de a-l cunoaşte mai bine pe marele nostru actor.

Marcel Iureş îi va dezvălui Irinei Margareta Nistor, moderatorul acestui eveniment, secretele carierei sale, însă cei doi vor vorbi şi despre viaţă, artă şi frumos.

Iar la final, va exista o sesiunea de Întrebări şi Răspunsuri cu publicul prezent. Evenimentul „O seară cu Marcel Iureş”, de sâmbătă 16 septembrie, reprezintă o ocazie unică pentru fani de a-l cunoaşte mai bine pe marele actor.

Biletele pot fi cumpărate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City sau online pe site-ul Grand Cinema & More:

Bilet Standard: 60 lei (achiziţionate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) şi respectiv 59 lei (achiziţionate online pe site-ul Grand Cinema & More)
Bilet Premium: 120 lei (achiziţionate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) şi respectiv 119 lei (achiziţionate online pe site-ul Grand Cinema & More). Preţul Biletului Premium include accesul la cocktailul din seara evenimentului, la care va participa actorul Marcel Iureş.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.