Aventură cu 4 stele. Nea Mărin, învins de Adriana Trandafir: Mi-au zis să nu beau c-o să mor

”Aventură cu 4 stele” este cel mai așteptat reality-show al acestei veri și locul unde vedetele trec prin provocări deloc obișnuite. Nea Mărin, cunoscut și drept spaima vedetelor, este de această dată, în premieră, în postura de concurent. Și tot pentru prima dată el este și învins în cadrul unui concurs.

Cea care i-a pus capac de data aceasta teleormăneanului ce a băgat frica în vedete a fost nimeni alta decât celebra actriță Adriana Trandafir. Pusă pe șotii în tot timpul filmărilor, aceasta nu s-a dat înapoi de la nici o probă. Mai mult chiar, a fost și singura care a reușit să-l învingă pe Nea Mărin.
În cadrul unuia dintre concursuri, cei patru participanți -Adriana Trandafir, Nea Mărin, Carmen Tănase și Cristina Țopescu – au fost nevoiți să bea tsipouro, o bătură alcoolică foarte cunoscută și apreciată pe plaiurile grecești.

Spre surprinderea tuturor, de data aceasta Nea Mărin nu a mai fost nici pe departe atât de competitiv cum este de obicei, fiind învins practic de toate cele trei doamne. Câștigătoarea concursului a fost însă, într-un final, Adriana Trandafir.

”Toată lumea mi-a zis să nu beau c-o să mor. Nu, n-o să mor că-s piteșteancă și nu-i prima oară când beau țuică în viața mea”, a declarat râzând Adriana Trandafir, cea care l-a învins pentru prima dată pe Nea Mărin.

Prin ce aventuri au mai trecut cei patru protagoniști ai show-ului ”Aventură cu 4 stele”, ce surprize le-a oferit Nea Mărin colegelor sale, dar și lui Cosmin Seleși, telespectatorii pot vedea luni și marți, pe 21 și 22 august, de la 20.30, numai la Antena 1.

”Aventură cu 4 stele” este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”), filmată în Grecia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.