La cererea publicului, o noua reprezentatie „Kings On Ice”

Dupa ce biletele pentru spectacolul Kings On Ice 2012, anuntat pentru aceasta primavara, au fost epuizate aproape in totalitate, organizatorii evenimentului au decis programarea unei noi reprezentatii, in aceeasi zi, cu doar cateva ore mai devreme. Ambele spectacole vor avea loc asadar pe 7 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, prima reprezentatie fiind programata la ora 15.00, urmand ca cea de-a doua, respectiv cea programata initial, sa inceapa de la ora 20.00. Evenimentul este organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank.

La cererea publicului, cel mai spectaculos show al sezonului, gala Kings On Ice 2012, se va bucura primavara aceasta de doua reprezentatii.

Intregul concept Kings On Ice a devenit un brand in adevaratul sens al cuvantului, fiind asociat cu un show care de fiecare data reuseste sa surprinda prin spectaculozitate, emotie, demonstratii uluitoare de patinaj si o muzica impresionanta. Acest lucru justifica interesul major pe care publicul roman il manifesta pentru acest eveniment, fapt vizibil si in ritmul extrem de rapid cu care au fost achizitionate biletele pentru show-ul anuntat initial. Vazand ca exista o cerere atat de mare, intreaga distributie a spectacolului a fost de acord cu sustinerea programului de doua ori in aceeasi zi, dandu-le astfel sansa cat mai multor spectatori sa se bucure de surprizele pregatite special pentru aceasta editie” a declarat Raluca Popescu, General Manager Amphitrion.

Spectacolul Kings On Ice se afla anul acesta la cea de-a patra editie, printre cei care tin capul de afis alaturi de Evgeni Plushenko si Edvin Marton, numarandu-se Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, alaturi de perechile Ekaterina BobrovaDmitri Soloviev,  Vera BazarovaYuri Larionov (vice-campioane europene in probele de dans si perechi de anul acesta) si Fiona Zaldua – Dmitri Sukhanov.

Biletele pentru cel de-al doilea spectacol Kings On Ice 2012 vor fi disponibile incepand de astazi, 23 februarie, la patinoarul Mihai Flamaropol, in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro, la aceleasi categorii de pret, respectiv: 100, 150, 200, 250, 350 si 400 de lei.  Mai multe detalii despre acest eveniment sunt disponibile pe site-ul www.amphitrion.ro sau pe pagina de facebook: www.facebook.com/Amphitrion.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.