Kirstie Alley isi vinde casa din Maine

Kirstie Alley, protagonista serialului “Veronica” (“Veronica’s Closet” – difuzat de Pro Cinema in fiecare luni si marti, ora 20.00), a decis sa puna la vinzare casa din Maine, pentru suma de doua milioane si jumatate de dolari.

Proprietatea este situata in Islesboro, o zona exclusivista din Maine, unde se poate ajunge doar cu feribotul sau cu taxiul aerian. Casa construita chiar pe malul oceanului are cinci dormitoare, fiecare dotat cu cite un semineu, patru bai, un living urias, o bucatarie amenajata in stil rustic si un ponton pentru a se ajunge cu usurinta la apa.

Proprietarii locuintelor din Islesboro folosesc aceste case mai mult pe perioada verii. Asadar, Kirstie Alley ii intilneste pe  vecinii ei – John Travolta, Chris O’Donnell sau Kelly Preston – doar cind merge la plaja.
Faptul ca protagonista din “Veronica” isi vinde proprietatea din Islesboro, Maine, nu inseamna ca ramine fara casa de vacanta. Actrita mai are si alte proprietati in Los Angeles, in Clearwater, Florida, Wichita, Kansas, dar si in Ashland, Oregon.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.