Cabral umbla cu rata vopsita la competitia de pe Dambovita

Devenita traditie in marile orase ale lumii, Cursa de rate este adusa la Bucuresti de ProFM care, impreuna cu Suzuki le promite celor ce vor veni duminica, de la 12.00, in dreptul Bibliotecii Nationale ca se vor distra urmarind si incurajand cele 5.000 de rate ce vor fi trimise sa inoate pe Dambovita. Mai mult, in Cursa de rate de plastic, pe linga ascultatorii ProFM care trimit sms la 1872 (numar cu trarif normal), s-au inscris si vedete cu simtul umorului.

Andreea Ibacka a muncit destul de mult sa-si personalizeze rata si povesteste chiar ea cum a decurs procesul:“Rata mea trebuia sa fie blonda. Si cu parul lung, cum mi-as dori eu sa-l am. Asa ca m-a ajutat prietena mea, Simona, cu putin par de imprumut de la o papusa de-a fiicei ei. Noroc ca Rapunzel are parul lung 🙂 Si ca sa fie treaba treaba, am dichisit-o pana la capat, adica i-am desenat ratustii labute si i-am pictat unghiile cu oja rosie. Acum MacDeea e gata pentru victorie!”.

Nici sotul ei, Cabral, nu s-a lasat mai prejos si umbla cu rata… vopsita! Prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte”, ACASA, si-a vopsit complet in neagru rata, dar a avut ceva probleme inainte de a-i face sedinta foto. “Problema n-a fost sa o vopsesc, ci asteptarea ca ea sa se se usuce. Asa ca, atunci cand am vazut ca nu se intimpla acest lucru…, m-am pus cu phoen-ul pe capul ei pana s-a zvantat putin, sa o pot misca si sa-i pot face poza”, se amuza Cabral, care nu a scapat ratusca din ochi.

Adela Popescu, actrita care o interpreteaza pe profesoara de muzica Raluca in serialul “Pariu cu viata”, a raspuns si ea prompt invitatiei de a-si alege si personaliza o rata pentru cursa de duminica, 11 septembrie, pe Dambovita:

I-am pus la git o panglica, ca sigur o sa fie frig in apa. M-am gindit la un accesoriu mai mare sa fie recognoscibila si am imbinat partea utila – cea in care sa-i tina de cald – cu o parte fashion, pentru ca increderea in sine intr-o competitie e foarte importanta”, isi motiveaza Adela alegerea, precizind ca pe ratusca ei o cheama Choo si ca a asortat din punct de vedere cromatic panglica ratei cu tinuta ei.

Si daca profesoara a facut acest lucru, elevii sai i-au urmat imediat exemplu. Astfel, toti membrii gastii “LaLaBand” s-au adunat special pentru a picta rata in toate felurile posibile.
LaLa Band inseamna nebunie, atitudine cool, veselie…Noi suntem de felul nostru foarte vorbareti si dispusi la actiuni trasnite, asa ca am primit cu bratele deschise initiativa Pro FM. O sa mergem toti 20 sa-i dam forta ratuseti “LaLa Band”, ca sa fim siguri ca vom castiga cursa de pe Dambovita”, spune Sore in numele intregii formatii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.