“Killer Karaoke”, distracţie criminală cu Ştefan Stan, la Prima TV

Începând din acestă toamnă, Ştefan Stan îi provoacă pe cei pasionaţi de cântat să se înscrie la Killer Karaoke, show-ul toamnei la Prima TV.

image

Toţi cei pentru care cântatul este mai presus de orice- cântă în baie, în oglindă şi prietenii îi încurajează să ia lecţii de canto –  trebuie să-şi ia inima în dinţi şi să se înscrie la castingul pentru emisiunea Killer Karaoke.

Cei selectaţi vor trebui să treacă prin probe “criminale”, să cante în timp ce trei ventilatoare uriase le bat în faţă, să nu se oprească nici dacă au capul într-un acvariu cu şerpi sau electrosocurile să nu îi întrerupă sub nicio formă.

“Pasiunea pentru cântat trebuie să fie mult mai mare decât frica de ce se poate întampla. La Killer Karaoke nu e suficient să fii talentat, trebuie să ai şi foarte mult curaj. Dacă vei reuşi să-ţi învingi temerile poţi câştiga 10.000 de lei”, spune Stefan Stan.

Curajoşii se pot înscrie la adresa casting@zucchero.ro sau la numarul 0734.721.934, dacă pasiunea pentru cântat este mai presus de orice frică.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.