Andreea Paul (Vass) si Roxana Iliescu vin cu fetitele la Dimineata Zurli

Pentru prima oară de când Gaşca Zurli aduce bucurie copiilor prin evenimentele pe care le creează, prin petrecerile pe care le organizează şi prin emisiunile de la TVR, ultima ediţie Dimineaţa Zurli vine cu o surpriză chiar pentru membrii Găştii.

image

Şi aceasta pentru că Sandra, micuţa de numai trei ani a deputatei Andreea Paul (Vass), invitată în emisiunea de sâmbăta aceasta, simpatizează tocmai cu… vrăjitoarea caraghioasă Tura Vura, dând planurile tuturor peste cap. Pe 10 august, de la 9.30, Gaşca Zurli prezintă ultima ediţie a emisiunii plină de veselie şi culoare de la TVR 1 şi TVR+.

image

De altfel, şi pentru Andreea Paul (Vass), pe care o vedem în dezbateri politice şi emisiuni pe teme economice, participarea la o emisiune de divertisment este o premieră. Din simpatie pentru Gaşca Zurli, ea a acceptat însă să vină pentru prima oară la Dimineaţa Zurli, însoţită de Sandra. Tura Vura încearcă şi de data acesta, disperată, să-i convingă pe cei prezenţi să mănânce doar cartofi prăjiţi şi ciocolată, dar nu reuşeşte decât să stârnească amuzamentul şi simpatia micuţei…

image

Invitată la ultima ediţie a emisiunii de la TVR 1 este şi Roxana Iliescu, alături de cele două fetiţe ale sale. Fetiţele Roxanei sunt de mare ajutor Găştii Zurli, fiind prezente trup şi suflet la toate cântecele şi dansurile din platou. Ca de obicei, şi în această ediţie a Dimineţii Zurli, difuzată sâmbătă, de la 9.30, la TVR 1 şi pe TVR+, invitaţii se aliniază pentru „Am o căsuţă mică”, cel mai nou şi mai vesel joc pe care îl joacă deja copiii şi părinţii din toată ţara.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.