Kevin Spacey, pus sub acuzare pentru agresiune sexuală

kevin spacey

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare luni, în procesul în care este acuzat de agresiune sexuală împotriva unui tânăr de 18 ani, a arătat publicaţia The Independent.

De la primele ore ale dimineţii, trotuarul din faţa tribunalului din Nantucket era ocupat de care de reportaje şi jurnalişti care aşteptau să surprindă momentul în care actorul american intră în clădire.

Singura cerere a procurorilor a fost ca vedeta să nu se apropie de presupusa victimă numită în plângerea judecătorească şi să nu ia contact nici cu familia acesteia. Judecătorul Thomas Barrett a acceptat cererea, a notat CNN.

Actorul a apărut însoţit de doi avocaţi, Alan Jackson şi Juliane Balliro, şi a încuviinţat dând din cap atunci când i s-a recomandat să nu ia legătura cu victima. Următoarea audiere a fost stabilită pentru 4 martie, când actorul nu va mai fi obligat să apară în faţa Curţii, dar va trebui să fie disponibil pentru a fi contactat telefonic.

Kevin Spacey, în vârstă de 59 de ani, este acuzat de indecenţă, molestare şi lovire, pentru care riscă o pedeapsă de până la cinci ani închisoare şi înregistrarea ca agresor sexual.

O serie de acuzaţii de agresiune sexuală împotriva lui Spacey au început să apară din toamna anului 2017 şi au dus la înlăturarea actorului din serialul “House of Cards” şi dintr-un film pentru care deja turnase scenele sale în regia lui Ridley Scott.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.