Julia Jianu, Dana Rogoz, Matteo si Iuliana Luciu la „Dansez pentru tine”

Vineri seara, la “Dansez pentru tine”, telespectatorii Pro Tv vor avea de ales intre cele trei perechi semifinaliste, insa vor avea parte si de un spectacol plin de energie.

In afara concursului, Jiulia Jianu si sotul sau, Bogdan, vor dansa un tango argentinian, inspirat din povestea de dragoste pe care o traiesc impreuna.

Cei doi soti vor intra in ringul de la “Dansez pentru tine” pentru a ajuta  o familie extrem de saraca, cu trei copii  care traiesc fara lumina si fara apa curenta intr-un imobil dezafectat.

Jucatorul de handbal Marius Novanc va veni prima data in platoul de la “Dansez pentru tine” pentru a dansa in scop umanitar.

Va face pereche cu Iuliana Luciu pentru a ajuta un tanar crescut la orfelinat care viseaza sa-si depaseasca conditia si sa devina medic.

Vedeta Pro Tv Dana Rogoz va face un hip-hop sexy alaturi de Matteo. Cu o coregrafie creata pe cea mai noua piesa a lui Matteo, cei doi vor incerca sa ajute echipa de cercetatori a Institutului Victor Babes din Bucuresti sa continue cercetarile istorice care ar putea salva milioane de vieti in toata lumea.

China este una dintre tarile care vrea sa sustina aceste cercetari, dovada fiind cele doua invitatii lansate in decurs de doar trei luni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.