Florin Busuioc a intrat in apa Iordanului

Florin Busuioc a mers pentru prima data in Israel, alaturi de echipa ProTv International. El a prezentat trei serii ale spectacolulului “Israel sarbatoreste 10 ani de ProTv International” in trei orase diferite, impreuna cu artistii romani Anca Turcasiu, Gabriel Dorobantu, Jean Paler si Duo Alesis.

Actorul marturiseste ca a fost foarte surprins de spectatorii aflati la show-uri, pentru ca au avut “un entuziasm cum nu am mai intilnit de zeci de ani in Romania, pe care nu il mai regasesc astazi la spectacolele de orice fel. Acolo publicul se emotioneaza cind te aude vorbind si te impresioneaza si pe tine care esti pe scena”, povesteste Busu despre experienta traita in Israel.

In putinul timp liber, actorul a ajuns la apa Iordanului si a vizitat o parte din orasul vechi pe care s-a construit Tel Aviv.

Cu 4000 de ani vechime, locul pastreaza un fel de parfum special, cu taverne, restaurante, cafenele, bazaruri si oameni de tot felul si cu un peisaj absolut superb,” adauga Busu, care are totusi un regret: acela ca nu a avut suficient timp sa vada Ierusalimul si tocmai de aceea spune ca si-ar dori sa se intoarca si faca o vizita acolo.

In cadrul unuia dintre spectacole,  echipa a fost recompensata cu  o diploma speciala. “Asociatia originarilor din Romania, orasul Beer Sheva si Negev” au acordat diploma de onoare postului ProTv International pentru aniversarea a zece ani de munca si creatie. Momentul a fost cu atit mai emotionat pentru toata lumea, cu cit aceasta diploma vine din partea primei tari in care ProTv International a inceput sa emita: Israel. Materialul “ProTv International Special – Israel”, ce va contine imagini atit de la spectacole cit si de atmosfera, va fi difuzat in aceasta sambata, de la ora 16.15.

One thought on “Florin Busuioc a intrat in apa Iordanului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.