Jojo are antrenor personal

· Pe 18 iunie, de la 16.30, la “Povestiri adevarate”, ACASA

Luni, 18 iunie, de la 16.30, Jojo dezvaluie la “Povestiri adevarate”, ACASA, intr-un reportaj realizat de Ioana Maria Moldovan, cum a devenit fiul ei, Achim Ionut, antrenorul sau personal, dar si faptul ca isi mai doreste inca doi copii.

Tot atunci, Jojo ii invita pe telespectatori la o plimbare in parc alaturi de cea mai de pret comoara, micutul Achim Ionut, care a implinit de curand un ani, gangureste si a facut primii pasi: „A fost un moment tare emotionant si plin de bucurie, e greu de descris in cuvinte”, marturiseste Jojo, actrita de la “Serviciul Roman de Comedie” de la Pro Tv.

Achim este si secretul pentru care Jojo e intr-o forma de invidiat: „Nu mai e nevoie sa merg la sala, Achim este antrenorul meu personal, e energic si ma tine in forma!”, spune Jojo, cu zambetul pe buze.

Cum i s-a schimbat viata lui Jojo de cand a devenit mama, care ii sunt acum prioritatile, ce planuri de viitor are pentru Achim, cum se impaca rolul de mama cu cel de actrita, despre toatea acestea telespectatorii vor afla luni, 18 iunie, incepand cu ora 16.30, intr-o noua editie a emisiunii “Povestiri adevarate”,  ACASA.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.