Cristi Minculescu: „Inca mai avem emotii dupa 35 de ani”

Greii rockului romanesc au fost invitati, luni seara, la emisiunea „Focus Monden”. Acestia au dezvaluit povestea salutului pe care il adreseaza fanilor, la fiecare inceput de concert.

In momentul in care solistul formatiei si-a facut debutul, coplesit de emotii dar si entuziasmat ca a urcat pe scena, a spus pentru prima data „Buna seara, prieteni!”. Si de atunci, asa a ramas.

„Am zis ca toata lumea care a venit la concert reprezinta pentru Iris prietenii formatiei. Atunci am spus „Buna seara, prieteni!” Am zis treaba asta si a ramas un fel de emblema a formatiei. Inca mai avem emotii dupa 35 de ani „, a marturisit Cristi Minculescu.

„Nu intalnesti in fiecare zi artisti cu o asemenea cariera precum cei de la Iris. A fost mai mult decat o placere pentru mine sa-i am in studioul emisiunii. Le ascult piesele, le apreciez munca si ma bucur ca i-am intalnit. Sunt oameni, in adevaratul sens al cuvantului. Am intalnit multi artisti tineri carora nu le ajungeai la nas pentru ca au scos si ei doua piese si un videoclip. Nu acelasi lucru pot spune despre membrii formatiei Iris. Desi vorbim de 35 de ani de cariera pe care o au in spate, sunt mult mai modesti decat majoritatea cantaretilor care nu se pot lauda cu o asemenea experienta. Ii apreciez mult si pentru asta”, spune Alexandru Constantin.

Imagini din emisiune aici si aici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.