Joel Schumacher: “Dupa ce m-am lasat de droguri, am fost foarte hotarat sa ajung la Hollywood!”

Este regizor, scenarist şi producător si a devenit faimos dupa lansarea lui “Batman ” (“Dublura”) cu "Trespass" Premiere - 2011 Toronto International Film FestivalAnthony Hopkins şi Phone Booth (“Cabina telefonică”) cu Colin Farell şi Forest Whitaker, dar si “The Phantom of the Opera” sunt alte productii care au atras atentia asupra nonconformistului Joel Schumacher.

Sambata, 12 octombrie, telespectatorii Pro Cinema pot urmari, la Filmul de 10, Doisprezece/Twelve, un film la fel de provocator al regizorului Joel Schumacher, realizat dupa romanul la fel de controversat al lui Nick McDonell.

Este un film despre situatiile negative care pot aparea in relatiile dintre parinti si copii, spune Joel Schumacher. Cu siguranta, am fost un adolescent pierdut. Dar pentru mine a fost foarte important sa ajung sa cunosc oameni interesanti, frumosi. Din cauza asta am calatorit in toata lumea. Am rezonat foarte puternic cu romanul lui Nick. Din pacate se refera la multe situatii periculoase care se perpetueaza, mai spune acesta.

Regizorul recunoaste ca experienta dependentei de droguri nu ii este deloc straina si ca, abia cand a reusit sa scape de ele, a putut sa se gandeasca la o cariera in film:

01 bbAm crescut in Long Island, New York, intr-o casa situate in spatele unui cinematograf si din cauza asta toata viata mi-am dorit sa fac filme! Cinematograful Sunnyside mi-a schimbat viata! Deci dupa ce am scapat de dependenta de droguri am fost al naibii de hotarat sa ajung cumva la Hollywood.

Insa similitudinile dintre evenimente din viata lui Scumacher si eroii din Doisprezece nu se opresc aici. Adolescent ai
carui parinti au murit cand el era relativ tanar, Joel recunoaste ca intotdeauna a fost cumva pe cont propriu. Chiar si atunci cand a dat de probleme mari, precum dependenta de droguri :

Centrele de dezintoxicare nu erau o solutie pe vremea mea. Lumea nici nu vorbea despre asa ceva. Am fost un copil foarte independent, iar tatal meu a murit cand eram foarte tanar. Deci am inteles repede ca eram pe cont propriu. Cand intri intr-un bucluc nu e nimeni care sa te scoata. Asa ca m-am descurcat singur. Cu drogurile pur si simplu m-am oprit. Iar in mai putin de doi ani eram la Hollywood si lucram la primul meu film, isi mai aminteste Schumacher.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.