Janet Jackson, primul interviu dupa disparitia lui Michael


Practic, textul scris de Harper’s Bazar nu este transcriptul interviului, ci un cover story, scrie Florin Budescu pe blogul sau. Asa cum se poate constata pe pe site-ul publicatiei, citatele din discutia avuta cu Janet sunt insa lungi si copioase.

Janet Jackson a ramas complet blocata, din cauza felului isteric in care presa a tratat moartea lui Michael Jakcson, ca subiect.

„Te innebuneste”, a spus vedeta. „Oamenii pot avea piele de rinocer, dar este un anumit punct cand ceva te va rani. Nu oricine este de piatra. Nu m-am uitat la televiziuni de saptamani. A trebuit sa-i intreb pe altii: ce mai face Obama? Nu am citit un ziar. Faptul cel mai grav este insa ca mi-am pierdut un membru al familiei”.

Janet l-a vazut ultima data pe Michael pe 14 mai, cu doua zile inainte de ziua ei de nastere, cand a implinit 43 de ani. A fost atunci o sarbatoare de familie. Copiii familiei Jackson s-au intalnit si fratele ei cel mai mare a luat-o la petrecere, au servit mancare tailandeza si s-au imbatat unii pe altii. „Ne-am distrat grozav in acea zi”, spune Janet Jackson, cu o voce slaba, aproape imposibil de inregistrat. „Ulterior, am continuat sa ne sunam reciproc si sa rememoram ce petrecere grozava a fost”.

Vedeta a plecat apoi din LA, ca sa-si inceapa munca la filmul lui Tyler Perry, „Why Did I Get Married Too”. Se afla la Atlanta, cand a fost sunata si anuntata ca Michael Jackson a murit. Imediat s-a intors in Los Angeles…

citeste tot aici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.