Iuliana Marciuc revine cu „Destine ca-n filme” la TVR2

* in fiecare marţi, de la ora 20.00

Dacă până acum Iuliana Marciuc a adus telespectatorilor confesiunile unor oameni wpid-Iuliana-Marciucdeosebiţi, adevărate elite, din această toamnă, ea va schimba registrul şi va prezenta cazurile unor oameni obişnuiţi în împrejurări neobişnuite. Din 29 octombrie, Iuliana Marciuc iese din studio în mijlocul oamenilor şi devine reporter pentru toate cazurile reale prezentate.

În fiecare marţi, de la ora 20.00, la Destine ca-n filme, Iuliana va prezenta adevăraţi eroi care au trăit, cu voie sau fără voie, experienţe incredibile, desprinse parcă din scenariile unor producţii cinematografice. Ea va merge în cele mai neaşteptate locuri din ţară pentru a cunoaşte astfel de oameni, pentru a aduce publicului TVR 2 experienţa, emoţia, drama, pasiunea, speranţa, deznădejdea sau bucuria lor. Cu experienţa sa jurnalistică dar şi cu multă sensibilitate şi răbdare, Iuliana îi va provoca pe interlocutorii ei să povestească despre acele clipe din viaţă ce le-au schimbat destinul pentru totdeauna.

Pentru prima ediţie, Iuliana a pătruns într-o lume interzisă, cu reguli nescrise, unde l-a cunoscut pe “regele heroinei” din România, intermediarul traficanţilor de droguri din Orientul Mijlociu spre România. A făcut 15 ani de închisoare, chiar dacă ar fi putut scăpa cu doar 2 ani de puşcărie, daca ar fi “turnat” pe ceilalţi capi ai reţelei. El însă a preferat să păstreze Legea Tăcerii, protejându-şi astfel soţia şi pe cei 2 copii de răzbunarea mafiei. Pare un scenariu desprins dintr-un film cu AL CAPONE şi totuşi acest om există. Cristi are 42 de ani şi trăieşte acum o viaţă modestă, alături de familia lui. Deşi nu mai face trafic şi nu mai consumă droguri, el vorbeşte cu amăraciune despre cum acestea i-au distrus viaţa.

În aceeaşi ediţie, Iuliana va prezenta şi un model de optimism. Este vorba de Alexandrina Păun, de

62 de ani, imoblizata de mai mulţi ani. Cu toate acestea, eroina noastră Îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru că i-a dat o boală pe care poate să o ducă, pentru că a văzut cazuri cu mult mai grave în Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Boldeşti Scăieni, unde trăieşte din 2007. Ea e recunoscătoare şi Îi mulţumeşte Celui de Sus că i-a dat de dus numai atât!… Cadoul primit la împlinirea vârstei de 60 de ani i-a schimbat viaţa. Laptopul pe care-l foloseşte cu mare îndemânare o ajută să-şi facă noi prieteni, să se informeze permanent despre tot ce e nou şi să ţină legatura cu cei dragi.

One thought on “Iuliana Marciuc revine cu „Destine ca-n filme” la TVR2

  1. Impresionanta emisiunea cu misiunea Manuelei Harabor pentru autisti…Poti multumi lui Dumnezeu, de exemplu, pentru fiica sau fiul tau, in timp ce faci o cruce mare si cu lacrimi spui o rugaciune pentru persoana care aduce un subiect evitat cu astfel de pui de om nevinovat. Va imbratisez, Doamna Iuliana, cu felicitari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.