Diana Dumitrescu ii ajuta pe Andreea si Cabral sa desluseasca problema comunicarii intre barbati si femei

Andreea si Cabral transeaza problema comunicarii dintre femei si barbati in stilul lor ingeri-895_resizecaracteristic in urmatoarea editie a emisiunii „Casa Ibacka”, difuzata luni, de la 23.30, ACASA, impreuna cu invitata lor, Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei „Ingeri pierduti”.

Razboiul dintre sexe nici nu are cum sa se incheie vreodata, intrucat el si ea vorbesc limbi diferite. Ea comunica. „incalcit”, el trebuie mereu sa descifreze mesajele. Barbatul trebuie sa stie cand „Da” inseamna, de fapt, „Nu” si cand „Pleaca” inseamna „Ramai”.

Practic, el este total vulnerabil chiar si atunci cand tace, 938A9968_resizepentru ca ea, cu binecunoscuta-i intuitie, ii ghiceste gandurile doar privindu-l cum sta asezat pe scaun. Asa au ajuns barbatii sa apeleze la diferite smecherii lingvistice: fac complimente, se victimizeaza sau lasa o fraza in coada de peste, pentru a starni curiozitatea.

De ce femeile vorbesc pe ocolite? Ce spun barbatii atunci cand tac? Cat de usor e sa prinzi un barbat cu minciuna? Telespectatorii vor afla raspunsurile de la Andreea, Cabral si prietena lor, Diana Dumitrescu, luni, 28 octombrie, de la 23:30, in „Casa Ibacka”, ACASA.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.