IRINA SI RAZVAN FODOR AU VIZITAT VULCANII NOROIOSI

Irina Fodor (“Povestiri de noapte”, ACASA) si Razvan Fodor, (“MasterChef”, PRO TV) s-au decis sa le faca o surpriza parintilor Irinei, care nu au putut sa ajunga la aniversarea micutei Diana,asa ca s-au dus ei la Buzau. In drum, s-au oprit si la Vulcanii Noroiosi unde s-au relaxat, s-au amuzat si au facut multe fotografii. 
image

“Parintii mei nu au putut ajunge la ziua Dianei si am hotarat sa le-o ducem noi in vizita.Toata saptamana am vorbit la telefon si pe Skype si imi spuneau intruna cat de dor le e de noi si mai ales de nepotica, asa ca in weekend am zis sa le facem o surpriza si ne-am dus la Buzau pe nepusa masa. Pe drum, am facut un mic ocol si pe la Vulcanii Noroiosi. Eu am mai fost pe acolo pe la 16 ani, Razvan cand era mai mic, intr-o excursie, iar Diana i-a vazut pentru prima oara.
image

I-a placut mult, a urmarit minute in sir cum ieseau bulele de gaz la suprafata si se amuza de fiecare data. Era destul de obosita de pe drum, asa ca mica noastra excursie nu a durat foarte mult, in plus, ne grabeam sa ajungem acasa si sa petrecem cat mai mult timp cu ai mei, mai ales ca sora mea-singura care stia ca venim -, ne suna intruna sa ne intrebe cat mai avem pana ajungem.
image

Diana s-a bucurat de o a doua aniversare a zilei ei de nastere, a primit inca un rand de cadouri, iar noi am apucat sa ne povestim unii altora toate noutatile”, povesteste Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii “Povestiri de noapte”, difuzata de luni pana joi de la ora 22.30, ACASA.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.