Daniel Niţoiu i-a făcut o surpriză sotiei şi a dus-o la un concert al lui Smiley

„Luna martie e cea mai importantă pentru mine”, mărturiseşte sincer Daniel Niţoiu, corespondent al Ştirilor ProTV. „Pe 1 martie dau mărţişoare fetelor, pe 8 îi urez mamei „La mulţi ani”, pe 26 e născut tata, pe 28, Marina, iar pe 30 naşa. Să vă mai spun că este şi luna în care am cerut-o pe Marina de soţie? Aceste evenimente sunt importante pentru mine, aşa că plănuiesc totul cu mult timp înainte”, a mai precizat Daniel.
image

Pentru că Marina este unul dintre fanii înrăiţi ai lui Smiley, Daniel a făcut tot posibilul să o surprindă şi să o ducă la unul dintre concertele artistului. Ca prin minune, Daniel a găsit ultimele două bilete disponibile. „Marina a fost foarte încântată, Smiley a fost fermecător şi am fost surprins să văd şi foarte mulţi copii la acea oră în bar, toţi fani înfocaţi”, povesteşte corespondentul Ştirilor ProTV.

Suprizele nu s-au oprit însă aici pentru frumoasa lui soţie. „Am vorbit cu angajaţii şi, după spectacol, au venit cu o prăjitură delicioasă şi am pus-o de trei ori să sufle în lumânări şi să-şi pună câte o dorinţă. Cel mai emoţionant moment, cred eu, a fost pentru ea când am mers în spatele scenei şi i l-am prezentat pe Smiley. Ţin să-i multumesc lui Smiley pentru ajutor, dar şi pentru că e un om deosebit. Nu e de mirare că şi copiii îl iubesc atât de mult”, spune Daniel.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.