In februarie, pe voyo.ro: filme de Oscar, Europa League si reality show-uri

Luna februarie vine pe voyo.ro cu oferte variate, pe gustul tuturor – de la Europa League, filme de Oscar, filmari exclusive sau reality show-uri.

Pana la finala de la Bucuresti, primavara europeana incepe pe voyo.ro: romanul Costel Pantilimon poate face meciul vietii in Manchester City – Porto. Superstarurile Europei se bat sa ajunga in Romania, pentru finala de pe stadionul National, in Manchester United – Ajax. Ambele meciuri sunt LIVE pe voyo.ro.

Mult asteptata dubla din fotbalul romanesc – Steaua-Twente – va fi si ea, de asemenea, pe voyo.ro. Urmasii lui Bute se lanseaza in februarie pe voyo.ro. Fabrica de campioni ai Romaniei, gala care i-a dat pe Bute, Doroftei si Diaconu, revine. “Noaptea Campionilor” prezinta noile senzatii din boxul romanesc – Bombardierul Viorel Simon, Bogdan Dinu sau “americanii” Coajanu si Gavril.
Pe voyo.ro se scrie istoria si in skandenberg. Dupa ce s-a pus cu 100, apoi cu 500 de concurenti, campionul mondial Ion Oncescu se pune cu 1000, iar eveniment va fi transmis integral.

Doua filme, 9 Oscaruri: “Juno” si “Slumdog Millionaire” vor fi si ele disponibile, alaturi de alte premiere, precum “My Bloody Valentine”, “The Women”, “College” sau “Motherhood”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.