“Alternative Nation” de la MTV Romania – votata cea mai buna emisiune de muzica

In urma sondajului realizat prin intermediul METALHEAD.ro, emisiunea “Alternative Nation”, difuzata de MTV Romania, a fost aleasa drept cea mai buna emisiune de muzica difuzata pe posturile de televiziune din Romania.

“Alternative Nation” este cea mai completa emisiune de muzica rock, underground, dar si alte stiluri conexe precum alternativ metal, hip-hop, electro sau punk, si este difuzata la MTV in fiecare duminica, de la ora 23.00 si in reluare joi, de la ora 00.00. Este prezentata de DJ Hefe si contine, pe linga interviuri in exclusivitate cu membrii unor trupe romanesti si straine, si informatii despre cele mai tari fenomene muzicale.

„Sincer sa fiu, ma mira, dar in acelasi timp parca nu sunt total surprins…Eram absolut sigur ca mai exista si oameni seriosi in Romania. Sper ca aceasta emisiune si succesul ei sa mai deschida putin ochii si interesul mass media si al publicului in general pentru muzica alternativa. Multumesc tuturor celor care sustin aceasta muzica si implicit aceasta emisiune, sperand ca prin ea sa ajutam la promovarea muzicii de calitate, dar totodata sa dam sansa de a veni in emisiune tuturor celor care cred ca s-au nascut in locul nepotrivit”, declara DJ Hefe care, de-a lungul timpului, i-a avut invitati pe Dekadens, Cheloo, Mark One, Vita de Vie, The Mood, The Amsterdams, Monojacks, Zob, Altar, Norzeatic, Dj Undoo, Cuantune, Silent Strike, Les Elephants Bizarre, Coma, Mediocracy, H8 sau Flogging Molly, Rob Halford (Judas Priest), Hatebreed, cu care a realizat interviuri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.