Ilknur Pintilie a devenit mămică

Ilknur Pintilie, cea care aduce telespectatorilor Ştirilor Pro Tv informaţii despre evenimentele petrecute la malul mării, a născut sâmbătă, pe 10 septembrie, o fetiţă de 3.160 de kg şi 50 de cm.

Anais, aşa cum au numit-o părinţii ei, a fost adusă pe lume de medicul Valentin Peteanu, prin cezariană. „Ceea ce simt este extraordinar”, a mărturisit Ilknur, „este un copil foarte mâncăcios, vesel şi până acum a dormit fără probleme”, a mai povestit corespondentul Ştirilor Pro Tv.

Nu mi-am imaginat niciodată că mă voi descurca atât de bine cu primul meu copil. Din prima clipă în care am început să o îngrijesc am avut impresia că le stiu dintotdeauna pe toate. Mama mea mă ajută şi a rămas foarte surprinsă, probabil că îşi imagina că voi fi stângace”, a continuat Ilknur.

Anais îşi va petrece primii ani din viaţă într-o cameră decorată cu personaje din desene animate, pe care Ilknur a pregătit-o încă de când era în luna a cincea de sarcină. „Ne-am pregătit cu tot ce trebuie”, povesteşte mămica, amuzată, „mai aveam puţin şi-i cumpăram lucruri şi pentru majorat”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.