Ilinca Vandici, escapada de trei zile pe plaja din Sharm el Sheikh

Ilinca Vandici s-a intors din vacanta cu forte proaspete pentru a incepe un nou sezon al emisiunii “CanCan Tv”,  de luni, 21 ianuarie, de la ora 22.00, ACASA. Dupa o escapada de trei zile pe plaja din Sharm el Sheikh, Ilinca a venit in redactia CanCan Tv pusa pe fapte mari: anul acesta vrea “sa mute muntii din loc”:

“Si pentru ca tot anul sa ne mearga bine, nu puteam rata ocazia de a pleca impreuna cu prietenele mele intr-o mini vacanta, la plajjjjaaaaaa…Ne-am incarcat bateriile, ne-am bucurat de soare, de plaja, am lenevit, am mancat, am citit, ne-am linistit sufletele si ne-am pus ordine in ganduri. Clar, anul acesta vom muta muntii din loc….pentru ca putem! Cand Dumnezeu ne ofera sanatate si prieteni minunati alaturi, restul lucrurilor vin de la sine… Sunt fericita pentru ca am descoperit si plajele din Sharm El Sheikh, un loc desprins din basm, un colt de Rai care mi-a incantat simturile”, povesteste prezentatoarea emisiunii “CanCan Tv”.

Ilinca va incarca mai multe fotografii pe pagina ei de Facebook, Ilinca Vandici Oficial si le da intalnire telespectatorilor ACASA incepand din 21 ianuarie, de luni pana joi de la 22.00 intr-un nou sezon al emisiunii “CanCan Tv”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.