George Vintila, vacanta pe partia din Poiana Brasov

DJ-ul ProFM, George Vintila pe care il ascultatorii il pot auzi in fiecare zi de luni pana vineri, de la 10.00, la ProFM, si-a petrecut vacanta pe partie, la ski.

Cunoscut ca un impatimit al sporturilor extreme si, mai ales, al celor de iarna, George Vintila a ales sa isi petreaca vacanta pe partiile din Poiana Brasov, aproape de locul unde s-a nascut. El a declarat ca s-a simtit extrem de bine acasa, a revazut locurile unde a copilarit si sustine ca a fost foarte multumit de conditiile oferite de imprejurimile orasului sau natal.

DJ-ul ProFM  este de parare ca partiile din tara noastra sunt comparabile cu cele din strainatate si nu exista nici o diferenta majora intre renumitele partii de ski si snowboarding din Austria si cele din zona Poiana Brasov.

“Conditiile au fost excelente, partii ca in strainatate, vreme perfecta, gasca de prieteni cu  care ma dau dintotdeauna, muntele linga care am crescut”, a declarat George Vintila.

DJ-ul ProFM s-a rasfatat si la Bran, in pensiunea unor prieteni, unde a mancat pe saturate si s-a distrat alaturi de cei apropiati.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.