Ilie Nastase interzice presei sa ofere informatii si imagini de la nunta cu Brigitte Sfat

Marele tenismen s-a casatorit la Timisoara cu Brigitte Sfat, insa a interzis presei sa furnizeze informatii si imagini de la acest eveniment.
image
Ilie Nastase a remis presei o notificare privind protejarea vietii private, a demnitatii si a dreptului la propria imagine. In document, Ilie Nastase si Brigitte Sfat isi exprima „dezacordul fata de orice utilizare, in orice modalitate, pe orice canal media/post de televiziune, a imaginii si / sau vocii subsemnatilor, precum si a oricaror informatii, comentarii de orice natura cu privire la viata noastra privata.(….)

In temeiul art. 74 din Codul civil,  pot fi considerate ca atingeri aduse vietii private utilizarea unor imagini ale unei persoane fara acordul acesteia, precum si difuzarea de stiri, dezbateri, anchete , reportaje scrise sau audiovizuale privind viata intima, personala sau de familie fara acordul persoanei in cauza.”, se precizeaza in document.

Ilie Nastase si Brigitte Sfat atrag atentia ca, in cazul in care radiodifuzorii nu vor tine cont de aceasta notificare, vor fi nevoiti sa se adreseze instantelor judecatoresti, pentru plata daunelor materiale si morale cauzate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.