Ie, Românie: Mircea Radu le pune Mozart văcuțelor, ca să dea mai mult lapte

Mirea Radu

Dană Săvuică și Ionuț Iftimoaie sunt ajutoare de nădejde pentru Mircea Radu joi, 1 martie, și vineri, 2 martie, de la ora 21.15, în prima ediție a show-ului “Ie, Românie”.

Misiunea lor este ca în Maramureș, prima regiune istorică în care oprește caravana “Ie, Românie”, să bată la pas ulițele satului, în căutare de fete mândre și localnici talentați.

Dana și Ionuț vor avea parte însă de o surpriză, căci Mircea Radu, gazda show-ului, îi va provoca și pe ei la o probă: vor trebui să demonstreze că știu să mulgă vaca.
“Mi-e milă de ea, pe bune, mi-e frică să n-o rănesc!”, se scuză Dana. “Eu știu să mulg vaca”, spune, sigur pe el, Ionuț.

„Eu am auzit că vaca dă mai mult lapte dacă ascultă Mozart”, le vine Mircea în ajutor.

Cel mai talentat localnic va fi premiat cu 1.500 de lei

Cum se vor descurca cele două vedete și care este miza acestei probe, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara, de la ora 21.15, după show-ul “Guess My Age”. În aceeași seară, după ce vor descoperi fetele frumoase și localnicii talentați din zonă, Dana și Ionuț îi vor invita la preselecțiile, unde vor trebui să treacă o serie de probe de talent și cultură generală.

Cei care vor merge mai departeâvor fi jurizați de Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși, într-o finală locală, care se va desfășura în ziua următoare.

Finala locală din Maramureș va putea fi vizionată de telespectatorii Antena 1 vineri, 2 martie, de la ora 21.15. În cadrul acesteia, cel mai talentat localnic va fi premiat cu 1.500 de lei.

De asemenea, fata aleasă drept câștigătoare va primi pe loc un premiu de 5.000 de lei și va fi invitată la București, în marea finală care va reuni câștigătoarele celor nouă regiuni istorice pe care le străbate caravana “Ie, Românie”, condusă de Mircea Radu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.