Hrubaru si-a vandut motocicleta unui preot

Rocker-ul Cristian Hrubaru, de la „Cronica Cârcotaşilor”, are „jucărie” nouă, un Kawasaki Voyager 1700 CC, de 80 de cai putere, dotat cu ABS, 4 boxe, un ipod, pilot automat, numai bună “pentru un biker puturos de cursă lungă”, după cum o descrie posesorul. Cântăreşte aproape jumătate de tonă, dar când e în mişcare devine manevrabilă aidoma unui scuter. “Nu vă lăsaţi intimidaţi de aspectul ei borţos, e foarte agilă”, o laudă Cristi.
image

Hrubaru a pus ochii pe frumosul motor din momentul lansării acestuia pe piaţă, respectiv în 1999. Au trecut ceva ani de atunci, însă între cei doi a fost dragoste la prima vedere şi, deşi uni spun că ochii care nu se văd se uită, în cazul rocker-ului Cârcotaş n-a fost nici pe departe aşa.

A fost tocmai în Italia după ea, şi deşi dragostea era mare, trecerea de la vechiul motor la cel nou „s-a făcut în mod firesc, cu lacrimi şi suspine”, dar n-a ţinut prea mult.

Şi dacă vă întrebaţi unde a ajuns vechea motocicletă, ei bine aflaţi de la Hrubaru că “îi venise vremea de mărirtiş, aşa că am dat-o unui preot. Să-i dea Dumnezeu LIKE şi asfalt uscat!”, spune amuzat Cârcotaşul.

Şi pentru că vremea s-a îndreptat, iar soarele ne mângăie de câteva zile, rocker-ul a încălecat pe şa şi a plecat la drum cu motocicleta sa.

“Prima ieşire pe anul acesta a fost sâmbata trecută, la Braşov, împreună cu alţi şapte motociclişti, prietenii mei din clubul Fee Riders Bucureşti. A fost extraordinar, mi-a lipsit mult motorul. Aşa că du-te iarnă, văzând cu ochii, bun venit primăvară!”, spune Cristian. El are şi un sfat pentru cei care îi împărtaşesc pasiunea pentru motoare.

“Mare grijă oameni buni, a început sezonul, nu goniţi ca nebunii, nu vă daţi pe o roată. Folosiţi echipamentul de protecţie şi nu vă puneţi viaţa în pericol de dragul aventurii. Celorlalţi participanţi la trafic le recomand, îi rog chiar, să-şi folosească oglinzile retrovizoare, să se asigure de două ori şi să conştientizeze că şi noi existăm în trafic. Un sezon plin de călătorii vă doresc, fără evenimente neplăcute şi tradiţionalul asfalt uscat”, încheie Hrubaru, pe care îl puteţi urmări la “Cronica Cârcotaşilor”, în fiecare miercuri seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.