Horia Brenciu va cânta pentru prima oară la Londra, împreună cu HB Orchestra

Pe 21 octombrie, Horia Brenciu și HB Orchestra vor susține pentru prima data un concert la Londra, la „The Alice”, un eveniment despre care artistul spune că „este una dintre cele mai binevenite şi aşteptate premiere!”.

Și pentru a marca așa cum se cuvine acest moment, Horia plănuiește multe surprize nu numai pentru fanii lui din Anglia, cât și pentru membrii echipei sale. Cei care nu vor rata evenimentul se vor bucura de un spectacol exploziv, în care artistul a pus mult suflet, multă energie și multe cuvinte frumoase, în toate limbile.

„Vom cânta în engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză, dar în special, în română! Vom cânta piesele noastre de pe cele 3 albume şi multe alte refrene celebre pentru toţi românii, pentru că ei vor constitui majoritatea spectatorilor noştri de la „The Alice”. Cea mai mare dorinţă a mea este să-i aud cântând. 2, 3, 4, 5 ore… până dimineaţă! ”, spune Horia.

Și pentru că orice plecare din capitală, fie în țară, fie în afara ei reprezintă pentru el și o scurtă vacanță, și-a propus să colinde capitala Angliei împreună cu colegii lui, în lung și în lat. Mai mult, artistul vrea să facă un cadou frumos echipei sale, dezvăluind doar o parte din plan. „

La finalul șederii noastre, îmi voi duce toți colegii din orchestră la un spectacol de musical. Când le-am spus de asta, cu toţii au fost extrem de bucuroşi. Am păstrat, totuşi, un secret: titlul spectacolului”, mărturisește artistul.

Brenciu vrea să le trasmită încă de pe acum un mesaj tuturor celor care se vor afla la „The Alice”, în seara de 21 octombrie. ”Cei care vor veni îmi doresc să fie conştienţi că la concertul meu nu vin la distracţie, ci la treabă!  Vor munci cu palmele, cu picioarele, cu vocile, cu tot corpul. Dacă e premieră, bal să fie! ”, adaugă Horia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.