Andreea Marin vorbeşte, în premieră, despre iubitul său: „Sunt liniştită şi fericită”

La câteva zile după ce a fost surprinsă alături de un bărbat, Andreea a rupt tăcerea şi a făcut primele declaraţii. Ea a recunoscut că se află într-o relaţie şi că este foarte fericită.

„Eu nu mă plâng. Trăiesc de 20 de ani această poveste, deja m-am obişnuit cu ea. Din moment ce ieşi la lumina zilei cu cineva de mână sau nu, în cazul acesta cu cineva de mână, îţi asumi faptul ăsta. Dacă vrei să fii un om discret, să-ţi trăieşti viaţa în limite…. aceasta este decizia mea, după o experienţă nefastă trăită de curând.

Am fost poate prea deschisă, prea normală. Am învăţat ceva dintr-o experentă anterioară. în cazul acesta, sunt alături de un om care are o meserie specială. Este un diplomat, are o meserie care cere discreţie. Dacă tu eşti în fotografii şi cu informaţii pe toate gardurile eşti cam uşor de identificat. Poate unii nu înţeleg de ce nu am răspuns imediat. Nu sunt obligată să ofer amănunte intime din viaţa mea. Lucrurile acestea se aranjează profesional.

Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că în câteva luni am avut parte de linişte. Aceste luni te ajută să creşti frumos într-o relaţie. Noi am mai ieşit împreună şi înainte. Da, sunt liniştită şi fericită, nu vreau să fac confesiuni despre asta. (…) Violeta îşi doreşte să mă vadă fericită. (…)

El trebuie să fie un om asumat, calm şi cu visuri mari, ca şi mine. Eu când mă uit în oglindă nu văd o persoană care apare la televizor, văd un om normal. (…) Precum vezi, cam cred în iubirea la distanţă. Nu plec din România atâta timp cât copilul este sub 18 ani”, a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.

FOTO: wowbiz

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.