Horia Brenciu si Delia, zambete si imbratisari. Ce pun la cale cei doi artisti

Cu doar câteva zile înainte de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor, care va debuta vineri, pe 19 septembrie, la Antena 1, Delia şi  Brenciu le-au pregătit fanilor o surpriză de proporţii: un duet muzical. „INIMA NU VREA” este prima piesă pe care v-o prezint de pe noul album. Este primul duet pe care l-am realizat cu Delia şi va fi lansată în luna septembrie. Dacă înregistrările s-au produs cu atâtea zâmbete şi îmbrăţişări, vă daţi seama cum va suna produsul final?”, a povestit Horia Brenciu.

Despre colaborarea cu colega sa de juriu, Horia are doar cuvinte frumoase: „Delia a fost cea mai firească variantă pentru acest duet. Nu e un featuring, e un duet. Frecvenţa vocii ei mă încântă pe mine, are o bucurie în glas formidabilă şi cred că e unicat pe piaţa românească. E una dintre persoanele cu care te simţi bine, nu te simţi încordat, încorsetat <> sau <>. E prima mea colaborare cu Delia şi cred că prima mea colaborare cu o artistă de top a ţării”.

În video-ul de making off de la înregistrările din studio, Horia a oferit şi câteva amănunte „picante” despre melodie: „Această piesă e dedicată tuturor bucătarilor care atunci când fac zama se taie, pentru toţi cei care fac maioneză şi maioneza se taie – <>, a mai glumit showman-ul Brenciu. Tot la filmări, Horia i-a oferit Deliei şi câteva sfaturi: „Când facem dragoste pe nisip, trebuie să fie nisip pe noi. Reţine ce ţi-am spus pentru vacanţa aia în care te duci cu bărbată’tu!”.

image

Cu Horia Brenciu, dar şi cu colegii săi din juriu, Delia şi  Bănică, telespectatorii se vor putea întâlni începând din 19 septembrie, în fiecare vineri, de la 20.30, la cel mai nou sezon X Factor- mai mult decât voce, la Antena 1.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.