Echipa Cârcotaşilor, weekend cu gulas la Fundăţica

image

Echipa Cârcotaşilor a petrecut ultimul weekend din această vară la Fundăţica, unde, pe lângă o plimbare cu căruţa şi un zbor cu tiroliana, a avut loc şi un test în bucătărie. Concret, Unguru’ Bulan a trebuit să gătească gulaş! Rezultatul a fost inclus la secţiunea fusion, având în vedere că lângă bucătar s-a aflat şi Oana Paraschiv, care a venit cu know-how moldovenesc.

„Ca toată lumea, ştiu să mănânc spaghetti al dente, roşii cu brânză, buritto sau conserve cu ton, aşa cum ştiu să mănânc bătaie la table şi fussball. La gătit gulaş, însă, nu mă întrece nimeni pe o rază de 1 kilometru. Tocmai de aceea, micuţa localitate de lângă Rucăr a fost mediul ideal pentru a-mi arăta calităţile de bucătar”, s-a laudat Cârcotaşul. Gulaşul a fost mâncat cu poftă de întreaga echipă a Cronicii care, la final, i-a aplaudat pentru calităţile gastronomice, atât pe el, cât şi pe blonda lui asistentă.

image

Unguru’ Bulan, răsplătit cu un şorţ de chef pentru efortul culinar, a mai spus că este pregătit să-şi arate şi talentul de povestitor. Cârcotaşul iubeşte foarte mult România, faţa pitorească a acesteia urmând să fie prezentată cu mult umor în noul sezon. Apropo de feţe, tu cine crezi că vine la Cronică?

Cronica Cârcotaşilor revine pe micul ecran din 17 septembrie, numai la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.