Horaţiu Mălăele şi fiul în spectacolul de la TNB – În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine…

Malaele1

„În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine…”,  un spectacol în care Horaţiu Mălăele urcă pe scenă alături de fiul său, Bogdan Mălăele. Alături de tată şi fiu, avem plăcerea de a o vedea pe Meda Victor, o tânără actriţă,  protagonista lungmetrajului „Nunta mută”.

Un cuplu fericit, care trăieşte în veşnicia de la sat, are în sfârşit parte de o revigorare a vieţii de zi cu zi. Pepino (Bogdan Mălăele), plictisit de eterna rutină şi veşnic cicălitoarea nevastă, hotărăşte că ar fi momentul să facă schimb de responsabilităţi cu Lisa (Meda Victor).

Aşadar, soţul rămâne cu treburile casnice, iar consoarta pleacă la cosit. E momentul ca în scenă să-şi facă apariţia tatăl (Horaţiu Mălăele), neîndemânatic şi miop. Ce se poate întâmpla într-o gospodărie în care doi bărbaţi încearcă să joace rolul femeilor? Este într-adevăr întreţinerea unei gospodării atât de grea pe cât se plânge Lisa?

„În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine…”,  o comedie spumoasă, menită să ne descreţească frunţile. Regia este semnată de Horaţiu Mălăele, adaptare după piesa lui Sean O`Casey.

Spectacolul este programat la sala Mare a TNB pe 10 decembrie, ora 20.00. Bilete se găsesc pe startickets.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.