Happy Hour, Divertis, Dansez pentru tine, State de Romania – doar cateva dintre surprizele toamnei la Pro TV

Din septembrie, “Happy Hour” va reveni cu un Maruta (foto) neobosit, pus pe sotii si atent la tot ce se intampla in lumea mondena a Romaniei. Intr-un decor nou-nout, dar cu “amarute” la fel de acide si cu o Happylica la fel de confortabila pentru invitatii momentului pusi pe confesiuni pe care numai Maruta le poate smulge, “Happy Hour” promite un sezon care va crea dependenta.

Alte doua proiecte foarte importante ale grilei sunt lung-metrajul “State de Romania – Student la Sorbona” si serialul de comedie “State de Romania”, care vor fi difuzate in aceasta toamna la ProTV. Productiile se remarca printr-o distributie de prestigiu (Gheorghe Visu, Carmen Tanase, Constantin Cotimanis, Vladimir Gaitan sau Tora Vasilescu), umor de calitate si, nu in ultimul rand, prin resursele investite.

Din toamna, grupul Divertis (foto) se va regasi in grila de programe a Pro Tv. Telespectatorii Pro Tv vor avea parte, in fiecare duminica seara, de 2 ore de umor irezistibil marca Divertis. In prima ora de program, Silviu Petcu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta si Doru Pircalabu isi vor face de cap cu umorul in scenete actuale in care se va inghesui si multa fictiune, atat cat rasul sa depaseasca orice limite. Si Ioan Gyuri Pascu va jongla cu umorul în cadrul unei rubrici permanente din prima oră de program Divertis.

In a doua ora de program Divertis la Pro Tv, Toni Grecu va gasi cele mai amuzate stiri ale saptamanii, le va intoarce pe toate partile si le va discuta cu personalitati reale ale scenei romanesti fie ea politica, sociala sau artistica. Alaturi de Toni Grecu, vor regla butoanele comediei la ceas tarziu de duminica Dragos Stoica, Jojo, Claudiu Maier, Valentin Darie si Olivia Petreanu.

Pentru al optelea sezon, ringul visurilor de la “Dansez pentru tine” (foto) se deschide pentru a lasa sa pluteasca in coregrafii spectaculoase vedete si oameni obisnuiti animati de dorinta de a implini visul cuiva drag. Cea mai urmarita si mai stralucitoare emisiune de divertisment din Romania din ultimii patru ani, cu audiente record editie de editie, revine la Pro Tv plina de glamour, prezentata de Stefan Banica si Iulia Vantur, cu un juriu intransigent, cu vedete iubite din Romania, cu costume demne de poveste si cu muzica live asigurata de orchestra lui Petre Geambasu.

Noul sezon “Frumusete pe muchie de cutit” va aduce in fata telespectatorilor Pro Tv alte cazuri tulburatoare de viata, oameni pentru care operatiile estetice sunt sansa la o existenta linistita si neumbrita.

Filmul romanesc de televiziune va fi din nou la loc de cinste la Pro Tv. Pe langa lung-metrajul “State de Romania – Student la Sorbona”, telespectatorii se vor delecta cu filme de calitate, produse in Romania de Media Pro Pictures, cu distributie de exceptie cum sunt “Contra timp 2” si “Ho Ho Ho”.

Romanii vor sti totul in materie de trend-uri daca vor urmari noul sezon al emisiunii “Ce se intampla, doctore?”.
Toamna va fi si momentul reintalnirii romanilor cu noi sezoane ale emisiunilor “Apropo Tv” si “Jugaru Shukaru”.

Prin intermediul unor story-uri inedite, construite intr-un stil jurnalistic impecabil de catre cei mai buni corespondenti de stiri din Romania, telespectatorii Pro Tv vor spune din nou cu retorica subiectiva “Romania, te iubesc”.

Microbistii vor fi si ei rasfatati din toamna de catre Pro Tv cu Europa League si Cupa Romaniei.

Cinefilii vor avea bucuriile lor la Pro Tv cu Filmul Pro si Serialul Pro din toamna. “Superman Returns”, “Happy Feat”, “V from Vendetta”, “Firewall” sau “Bee Movie” sunt cateva dintre Filmele Pro cu care se vor delecta telespectatorii Pro Tv din toamna.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.